U bent hier

Home » Product info

Frama Natural Horse Care is de nieuwe generatie speciaal ontwikkelde hoogwaardige voedingssupplementen voor (sport)paarden. Frama Natural Horse Care is ook voor professioneel gebruik zeer geschikt en wordt o.a. ingezet bij de verzorging van sportpaarden.
 
Frama is ontstaan door en voor paardenliefhebbers. Door bepaalde vragen, kennis, en behoefte in de speciaalwinkel te combineren met het goed luisteren naar de ruiters en verzorg(st)ers van paarden is een cocktail ontstaan met het uiteindelijke resultaat: Frama Natural Horse Care.
 
Juist door de combinatie van de verschillende kruiden bij de artikelen ontstaat er een krachtig middel dat bij de meeste indicaties zeer snel en effectief werkt.
 
Frama heeft het uitgangspunt dat er geen consessie gedaan mag worden in de kwaliteit. Dit heeft o.a. geleid tot de ontwikkeling van het best opneembare Glucosamine Chondroitine-product dat momenteel verkrijgbaar is. De Glucosamine Chondroitine & MSM-poeder is inmiddels het best verkopende product van de Frama-serie en dit door de goede resultaten die het product vaak al op korte termijn geeft.
 
De kruidenmixen van Frama Natural Horse Care kunnen evt. met elkaar gecombineerd worden, afhankelijk van de combinatie en dezelfde kruiden in de mixen dient de dosering dan aangepast te worden.
Producten van Frama Natural Horse Care zijn ook inzetbaar bij kleine (huis)dieren zoals honden en katten, echter dan dient er wel een aangepaste dosering gebruikt te worden.
 
 
 
http://www.naturalhorsecare.eu/index.html

Agenda

Geen aankomende evenementen